Lufttorkad skinkrulle på salladsbädd

Ett mycket enkelt recept på en god och lyxig förrätt med rostat bröd, lufttorkad skinka, färskost, salladsblad, lime och pinjenötter.
lufttorkad skinka på salladsbädd
Tid: 10 min
4 portioner

Ingredienser:

Skriv ut   Kopiera länk   Mejla

Gör så här:

Rosta brödskivorna.

Bred på ett rejält lager med färskost på varje brödskiva.

Lägg på salladsblad.

Droppa över lite limesaft, ca 10 droppar per brödskiva.

Strö över pinjenötterna.

Rulla ihop skinkan till en rulle och lägg ovanpå.

Tips & tricks

Förrätten bli mer hälsosam med lågt GI om du skär bort ev. fett från skinkan och använder fullkornsbröd och hälften så mycket färskost.

Variationstips

Du kan om du vill utesluta brödskivorna och färskosten. Du kan också breda på färskost på skinkan innan du rullar ihop den.

Kommentarer och betyg

Vill du ha svar?
info

Visa alla kommentarer

Recept och foto: Susanne Jarl

Susanne Jarl
Välkommen till min receptsajt och matblogg! Det är jag som gjort alla recept och programmerat sajten!
Hoppas du hittar något som faller dig i smaken!
/
facebook instagram twitter Pinterest