Romsås

Romsås är en mycket god och enkel kall sås som passar bra till fisk. Jag brukar ofta äta den till lax.
Romsås
Tid: 5 minuter
2 portioner

Ingredienser:

Glutenfritt
Skriv ut   Kopiera länk   Mejla

Gör så här:

  1. Lägg crème fraiche, majonnäs, salt och stenbitsrom i en skål.

    alla ingredienser till romsåsen
    Alla ingredienser till romsåsen.
  2. Rör om och smaka av. Servera!

    romsåsen omrörd och klar
    Romsåsen omrörd och klar.

Tips för att undvika tillsatser

Stenbitsrommen innehåller en tyvärr en hel del tillsatser.

Hållbarhet och förvaring

Förvara i kylskåp där den håller sig minst 3 dygn.

Kommentarer och betyg

Vill du ha svar?
info
Skrivet av Jessica
mycket god kall sås till fisk, gjorde den faktiskt till min sambo ihop me strips och fiskpinnar(!) låter kanske jättekonstigt, men tänk fish and chips. blir ungefär samma:)

Visa alla kommentarer

Recept och foto: Susanne Jarl

Susanne Jarl
Välkommen till min receptsajt och matblogg! Det är jag som gjort alla recept och programmerat sajten!
Hoppas du hittar något som faller dig i smaken!
/
facebook instagram twitter Pinterest