Man kan tillsätta lite hackad dill så blir såsen ännu godare!
Hållbarhet och förvaring
Förvara den kalla fisksåsen i kylskåp där den håller sig minst 5 dygn. Om den separerar - rör om.
Kommentarer och betyg
️ Skrivet av Per
helt ok, perfekt till laxfileer. enkelt o snabbt.
️ Skrivet av Susanna
Jättegod snabb sås! Tack för smidigt recept! Hade ett krångligare recept innan där man gjorde en vit sås som skulle koka ihop och sedan svalna men detta är bättre!
webmaster
️ Skrivet av Susanne
Nu är detta goda recept på kall fisksås uppdaterat med nya bilder steg för steg! Jag gjorde det förra vecka och serverade till panerad rödspätta och kokt potatis. Det blev väldigt gott!
webmaster
️ Skrivet av Susanne
Svar till Lollo: Rökt fisk är färdiglagad så det är bara att äta. Jag brukar ta upp fisken och rensa bort skinn, huvud och ben och lägga fiskbitarna i en låda som jag sedan har i kylen. Vill man servera fint så plockar du bara av det översta skinnet och lägger sedan fisken på ett serveringsfat och så får var och en ta själv.
Rökt fisk äts alltså vanligtvis kall men man kan också värma lite i mikron och äta den lite ljummen om man vill men tänk då på att inte värma mer än att den blir ljummen för då blir den inte lika god.
️ Skrivet av Lollo
ville fråga en sak?? vet någon vad man gör när man köpt en rökt fisk.
Jag köpte en rökt lax igår och vet inre riktigt hur man ska göra .. sätta den i ugnen ? steka? koka? vad ska man göra snälla svara
Välkommen till min receptsajt och matblogg! Det är jag som gjort alla recept och programmerat sajten! Hoppas du hittar
något som faller dig i smaken! /Susanne Jarl