Laktosfritt - Välj laktosfri crème fraiche eller gör din remouladsås på enbart majonnäs. Ta alltså dubbelt så mycket majonnäs och uteslut crème fraichen.
Garnera med persilja. Gott till t.ex. räkor, kräftor och fisk.
GI Tips
Remouladsås har lågt GI.
LCHF Tips
Remouladsås har lågt GI men smörgåsgurka innehåller socker. För ännu lägre GI - byt ut smörgåsgurkan mot inlagd gurka utan socker t.ex. saltgurka.
Tips för att undvika tillsatser
Köp smörgåsgurka och dijonsenap utan tillsatser så blir din remouladsås också fri från tillsatser. Välj crème fraiche med 36% fett, fri från tillsatser och gör din egen majonnäs fri från tillsatser på 5 minuter.
Variationstips
Smaksätt din remouladsås med t.ex. kapris, hackad dill eller hackad persilja.
Hållbarhet och förvaring
Håller sig i kylskåp ca 1 vecka.
Kommentarer och betyg
️ Skrivet av Mats Söderlund
Nej vilken fruktansvärd sås! Ingen i familjen ville äta av den...supersalt och alldeles för hög syra. Försökte rädda upp den men gav upp och slängde alltihop i bruna påsen där detta recept hör hemma! //Mats
️ Skrivet av Maria
Supergod!
️ Skrivet av Bengt - Göran
Gick inte att äta absolut inte remouladsås!
️ Skrivet av Marianne
Jag skulle ha läst recensionerna innan. Fruktansvärt salt. Gick tyvärr inte att äta. Synd att behöva slänga allt.
️ Skrivet av Kakan74
Det här blev inte så bra. Den var väldigt salt och jag vill ha en remouladsås som är fräsch och balanserad.
Välkommen till min receptsajt och matblogg! Det är jag som gjort alla recept och programmerat sajten! Hoppas du hittar
något som faller dig i smaken! /Susanne Jarl