Tänk på att inte göra för mycket klyftpotatis i en ugnsform för då är det lätt att potatisen blir mera kokt och inte så krispig. Helst ska man bara ha ett lager i formen så får de fin färg och krispig yta.
Planeringstips
Potatisen kan förberedas. Skär i klyftor och lägg i vatten (för att de inte ska missfärgas) och ställ i kylskåp.
Hållbarhet och förvaring
Överbliven klyftpotatis håller sig i kylskåp ca 5 dagar men blir inte lika god då den värms upp igen. Krispigheten försvinner.
Kommentarer och betyg
️ Skrivet av Veet Bättreson
Kan man inte slippa kommentarerna?
Verkar bara vara från inkompetenta gnällspikar.
Nån gillade inte storleken på sina egna klyftor, gäsp.
️ Skrivet av Jesus Jonsson
jag gillade inte klyftorna dom var för stora. det blev för varmt, brände tung. glömde av tiden så helt svarta potatis dåligt jobbat.!!!!
️ Skrivet av bogdan firachi
hej! ganska dålig ngl
️ Skrivet av bogdan firachi
det smakade ganska mediokert omjag ska vara ärlig lite dålig. du borde steppa upp o ge mer kvalite. jag ger 0/11
Välkommen till min receptsajt och matblogg! Det är jag som gjort alla recept och programmerat sajten! Hoppas du hittar
något som faller dig i smaken! /Susanne Jarl