Jag vill tipsa om att man också ha lite flytande honung i kebabsåsen, samt att man "bryter kebab-såsen med en liten skvätt (kaffesked eller lämpligt antal droppar?) med vitvinsvinäger.
Ett annat tips angående såsen, är att man klipper i lite gräslök för att piffa upp smaken.
️ Skrivet av Christer Bäck
Utmärkta recept du har, men jag vill tipsa dig om använda flytande honung när man steker kebab. Jag brukar balansera sötma och sälta med flytande honung och himalyasalt, och i slutfasen av stekningen skvätta i lite soya.
Testa och använd mer generellt flytande honung och himayalyasalt vid matlagning de förhöjer smakupplevelserna,speciell grillat kött.
Vänliga Hälsningar Du Chef
️ Skrivet av Joakim
Inget recept på pitabröd? :)
Svar till
Akram Heidin
️ Skrivet av Marie Eriksson
De finns kebabsås att köpa i affären.
webmaster
Svar till
Akram Heidin
️ Skrivet av Susanne
Man kan göra egen sås eller köpa färdig. Ett förslag är att blanda crème fraiche med pressad vitlök och salt så får du en vitlökssås. Du kan söka här på recepten.se efter kalla såser så hittar du fler förslag.