Kalkonwraps

Enkelt och gott recept med kalkonkött i tunnbröd. Tunnbrödsrullen går även att göra med skinka eller kycklingkött.
Kalkonwraps
Tid: 10 min
2 portioner

Ingredienser:

Skriv ut   Kopiera länk   Mejla

Gör så här:

  1. Blanda crème fraiche, majonnäs och salt i en bunke. Smaka av.

    crème fraiche, majonnäs, salt
    Crème fraiche, majonnäs, salt.
    såsen blandad
    Såsen blandad.
  2. Tillsätt gurka skuren i småbitar och strimlad sallad.

    gurka och sallad tillsatt
    Gurka och sallad tillsatt.
  3. Blanda ner kalkonköttet i mindre bitar.

    • 2 portioner färdiglagat kalkonkött eller kyckling eller skinka
    tillsätt kalkonkött
    Tillsätt kalkonkött.
    röran blandad och klar
    Röran blandad och klar.
  4. Fördela röran på tunnbröd och rulla ihop.

    tunnbröd på tallrik
    Tunnbröd på tallrik.
    röran på tunnbröd
    Röran på tunnbröd.

Planeringstips

Förbered röran och förvara i kylskåp. Fördela röran i tunnbröd och rulla ihop strax före servering.

Kommentarer och betyg

Vill du ha svar?
info
Svar till Johan Skrivet av Susanne
Ja det är ju fel, antingen är det en bugg med kategorierna eller också har jag gjort om receptet och glömt ändra kategorierna, hur som helst så har jag ändrat det nu, tack för att du uppmärksammade mig på det!
Skrivet av Johan
Hur kommer det sig att denna ligger under "fettsnålt" när receptet innehåller majonäs och creme fraiche?
Skrivet av Caroline
jätte god .
Skrivet av sara
hej kan ni göra tartora? för jag måste lära mig den
Skrivet av Daniel & Maria
det var lite saltigt med 1 tsk salt, annars var det gött :-)

Visa alla kommentarer

Recept och foto: Susanne Jarl

Susanne Jarl
Välkommen till min receptsajt och matblogg! Det är jag som gjort alla recept och programmerat sajten!
Hoppas du hittar något som faller dig i smaken!
/
facebook instagram twitter Pinterest