Räkröra med ingefära

Enkel och god räkröra med ingefära till förrätt. Servera gärna på en god tunn skiva bröd som man kan rosta om man vill.
Räkröra med ingefära
Tid: 30 min
4 portioner

Ingredienser:

Servering:

Skriv ut   Kopiera länk   Mejla

Gör så här:

  1. Skala räkorna.

    skalade räkor
    Skalade räkor.
  2. Mät upp crème fraiche, majonnäs, ingefära och salt. Blanda.

    crème fraiche, majonnäs, ingefära, salt
    Crème fraiche, majonnäs, ingefära, salt.
    såsen blandad
    Såsen blandad.
  3. Blanda ner hackad gräslök och de skalade räkorna.

    tillsätt gräslök
    Tillsätt gräslök.
    tillsätt räkorna
    Tillsätt räkorna.
    räkröran blandad
    Räkröran blandad.
  4. Placera ut salladsblad på små tallrikar. Lägg ev. en tunn brödskiva i mitten (kan rostas om man vill). Lägg på räkröran. Servera.

    salladsblad och tunn skiva bröd
    Salladsblad och tunn skiva bröd.
    lägg på räkröran
    Lägg på räkröran.

Kommentarer och betyg

Vill du ha svar?
info
Skrivet av Guillaume
It's good, next time I'll try with more salladsblad and less ingefära !
Tack
Skrivet av Maja Folke Lundgren
Jättegod som förrätt. Jag tog bort gräslöken för den var inte god. Gjorde den till min man Sebastian på en middag.

Visa alla kommentarer

Recept och foto: Susanne Jarl

Susanne Jarl
Välkommen till min receptsajt och matblogg! Det är jag som gjort alla recept och programmerat sajten!
Hoppas du hittar något som faller dig i smaken!
/
facebook instagram twitter Pinterest