Tunnbröd

mjukt tunnbröd
Mjukt tunnbröd i rektangulär form.

Tunnbröd är som namnet anger ett tunt bröd som kan vara mjukt eller hårt.

Tunnbröd bakas ofta med hjorthornssalt och jäst som jäsmedel.

Tunnbröd bakas vanligtvis på vetemjöl eller rågmjöl.

Innehållsinformation

Tillsatsfritt:  kan innehålla tillsatser

Läs på förpackningen.

Laktosfritt:  Kan innehålla laktos

Läs på förpackningen.

Glutenfritt:  Nej

Vegetariskt:  Ja

Näringsvärde

Dessa näringsvärden gäller per 100 gram av tunnbröd.

Energi: 290 kcal
Kolhydrater: 56 g (varav sockerarter: 7.9 g)
Protein: 9.1 g
Fett: 2.2 g (varav mättat fett: 0.6 g)
Fibrer: 3 g

Tips och info

Engelskt namn:

Flatbread.

Finns i affären:

Tunnbröd finns i bröddisken.

Hållbarhet och förvaring:

Tunnbröd förvaras i rumstemperatur. Mjukt tunnbröd i sluten förpackning för att inte bli hårt. Hårt tunnbröd förvaras torrt för att behålla sin sprödhet. Hållbarhet för tunnbröd se förpackningen.

Ersätt med:

Tortillabröd eller annat bröd.

Kommentarer

Vill du ha svar?
info

Visa alla kommentarer

Susanne Jarl
Välkommen till min receptsajt och matblogg! Det är jag som gjort alla recept och programmerat sajten!
Hoppas du hittar något som faller dig i smaken!
/
facebook instagram twitter Pinterest