Benfri kotlett med kappa

benfri kotlett med kappa
Benfri kotlett med kappa.

Benfri kotlett med kappa är som skivad kotlettrad med fettkappan kvar.

Tilllaga den benfria kotletten med kappa precis som fläskkotlett eller karrékotlett.

Fettkappan ger god smak och den kan antingen ätas eller skäras bort.

Tillagning

För att lyckas perfekt med tillagningen är mitt bästa tips att använda termometer.

Innertemperatur

För att veta när köttbiten är lagom stekt, stoppa in en kött-termometer eller digital termometer med spetsens mitt i köttbitens mitt.

Rekommenderad innertemperatur för benfri kotlett med kappa:

  • Genomstekt: 70°C

Fler innertemperaturer och tips hittar du i min stek- och grillguide.

Stektemperaturer direkt i mobilen

Innertemperatur lista kött Innertemperatur nötkött oxfilé

Jag har gjort en app som innehåller innertemperaturer för kött så att du snabbt kan slå upp dem med 2 klick. Appen heter Kökshjälpen och finns för iPhone, iPad och Android.

Perfekt när du är i köket eller ute vid grillen och snabbt behöver slå upp stektemperaturen!

Appen uppdateras kontinuerligt.

Innehållsinformation

Tillsatsfritt:  Ja

Laktosfritt:  Ja

Glutenfritt:  Ja

Vegetariskt:  Nej

Näringsvärde

Dessa näringsvärden gäller per 100 gram av benfri kotlett med kappa.

Energi: 185 kcal
Kolhydrater: 0 g
Protein: 19 g
Fett: 12 g
Fibrer: 0 g

Tips och info

Kommentarer

Vill du ha svar?
info

Visa alla kommentarer

Susanne Jarl
Välkommen till min receptsajt och matblogg! Det är jag som gjort alla recept och programmerat sajten!
Hoppas du hittar något som faller dig i smaken!
/
facebook instagram twitter Pinterest