Ugnsstekta potatishalvor är både gott och enkelt att göra. Välj gärna en god fast potatissort som t.ex. Asterix eller delikatesspotatis som t.ex. Apache eller Cecile.
Näringsvärde per portion (233 g): 237 kalorier, 36 g kolhydrater, 7 g fett, 5 g protein, 5 g fibrer
Hållbarhet och förvaring
Potatishalvorna är godast nylagade. Krispigheten försvinner lite när de förvaras i kylen, men annars håller de sig minst 5 dygn och kan värmas upp igen.
Kommentarer och betyg
️ Skrivet av Martin
Pensla?! Vilket j*vla meck det räcker gott att ringla över...
️ Skrivet av Johanna
Jag tog rapsolja istället för olivolja och det fungera fint. Riktigt enkelt och riktigt gott!
Välkommen till min receptsajt och matblogg! Det är jag som gjort alla recept och programmerat sajten! Hoppas du hittar
något som faller dig i smaken! /Susanne Jarl