| Kryddor och smaksättning |

Smaksättning

Använd olika sorters smaksättning för att få den smak du önskar på den mat du lagar eller i dina bakverk.

smaksättning
Några exempel på smaksättning är soja, citronarom, bittermandelarom och pepparrot.

Smaksättning är viktigt för att få den rätta smaken både när man lagar mat och bakar.

När man bakar spelar kan olika aromer göra stor skillnad, t.ex. bittermandelarom och citronarom. Även om dessa smaker kan uppnås utan aromer så kan man spara mycket tid på att köpa aromer på flaska istället och det är också lättare att alltid ha hemma.

Inom matlagning finns några klassiska smaksättare som alltid är bra att ha hemma t.ex. soja, lagerblad, olika sorters vinäger och pepparrot.

Många smaksättare har lång hållbarhet om de förvaras rätt.

Olika sorters Smaksättning


Kommentarer

Vill du ha svar?
info

Visa alla kommentarer

Susanne Jarl
Välkommen till min receptsajt och matblogg! Det är jag som gjort alla recept och programmerat sajten!
Hoppas du hittar något som faller dig i smaken!
/
facebook instagram twitter Pinterest