Bulgur

hel bulgur
Hel bulgur.

Bulgur tillverkas av durumvete som förkokats, torkats och krossats.

Bulgur kan användas istället för pasta eller ris.

Jag brukar använda hel bulgur och den tar ca 15 minuter att koka.

Innehållsinformation

Tillsatsfritt:  Ja

Laktosfritt:  Ja

Glutenfritt:  Nej

Vegetariskt:  Ja

Näringsvärde

Dessa näringsvärden gäller per 100 gram av bulgur.

Energi: 353 kcal
Kolhydrater: 68 g
Protein: 12 g
Fett: 1 g
Fibrer: 8 g

Tips och info

Finns i affären:

I närheten av ris.

Hållbarhet och förvaring:

Torrt i rumstemperatur.

Ersätt med:

Ris, couscous, pasta.

Kommentarer

Vill du ha svar?
info
Skrivet av Kamar
Hej
Är möjligt om du kan dela recept för bulgur salad. Eller liknade recept för bulgur? Skulle blir tacksam.
Mvh
Kamar

Visa alla kommentarer

Susanne Jarl
Välkommen till min receptsajt och matblogg! Det är jag som gjort alla recept och programmerat sajten!
Hoppas du hittar något som faller dig i smaken!
/
facebook instagram twitter Pinterest