Grahamsgryn

grahamsgryn
Grahamsgryn.

Grahamsgryn används till gröt, välling och till bakning.

Grahamsgryn framställs av vetekornets hela kärna med en stor del av kli och grodd kvar.

Grahamsgryn innehåller mycket kostfiber och mineraler.

Innehållsinformation

Tillsatsfritt:  Ja

Laktosfritt:  Ja

Glutenfritt:  Nej

Vegetariskt:  Ja

Näringsvärde

Dessa näringsvärden gäller per 100 gram av grahamsgryn.

Energi: 330 kcal
Kolhydrater: 61 g (varav sockerarter: 0.5 g)
Protein: 10 g
Fett: 2.5 g (varav mättat fett: 0.3 g)
Fibrer: 11 g

Tips och info

Finns i affären:

Grahamsgryn finns bland övriga gryner i närheten av mjöl och frukostflingor.

Hållbarhet och förvaring:

Grahamsgryn förvaras torrt och ej över normal rumstemperatur. Hållbarhet se förpackningen.

Ersätt med:

Mannagryn.

Vad väger grahamsgryn?

Måttomvandla grahamsgryn mellan vikt och volym

Konvertera från valfri måttenhet till en annan.

Måttomvandla fler ingredienser.

Måttomvandling direkt i mobilen

Måttomvandling med appen Kökshjälpen

Jag har gjort en app där man enkelt kan måttomvandla mellan vikter och volymer, både för svenska och utländska enheter. Appen heter Kökshjälpen och finns för iPhone, iPad och Android.

Perfekt när du är i köket och snabbt behöver måttomvandla!

Kommentarer

Vill du ha svar?
info

Visa alla kommentarer

Susanne Jarl
Välkommen till min receptsajt och matblogg! Det är jag som gjort alla recept och programmerat sajten!
Hoppas du hittar något som faller dig i smaken!
/
facebook instagram twitter Pinterest