Tack för bra tips! Låter gott, jag ska prova med vispgrädde!
️ Skrivet av Hanna
Ett litet tips, som jag tycker är bra, är att tillsätta lite grädde, kanske 1 dl eller så, och låta svamparna suga upp det före man tar stekpannan från plattan. Gör svamparna jätte goda, och grädden kan vara såväl vispgrädde som matgrädde, ingen skillnad med fettprocenter heller :) Själv gör jag alltid så, och jag absolut älskar smaken :)
️ Skrivet av Amanda
Jag surfade också in här och är jätteglad att jag fick lära mig hur jag steker svamp. Har tidigare alltid lagt i smör direkt och det blev bra nog mycket bättre att först koka bort vattnet i svampen. mumsiga mackor blev det med massor av smörstekta kantareller ... och detta är absolut ett recept om något ... tack igen!
️ Skrivet av Olle
Jag surfade in här enbart för att ta reda på hur man steker svamp då jag ramlade över grymt mycket fina kantareller igår. I Juli! Tack!
webmaster
️ Skrivet av Susanne
Svar till Mr. Klister: Jag förstår att man kan tycka det, men jag vill gärna ha med enkla recept också för även om det är självklarheter för många så är det inte det för alla och någon gång är ju alltid den första gången man steker svamp och då kan det vara bra med ett recept. Bättre då att det finns ett recept än att det inte gör det tycker jag. Kan man steka svamp så behöver man ju inte läsa receptet. ;)
Välkommen till min receptsajt och matblogg! Det är jag som gjort alla recept och programmerat sajten! Hoppas du hittar
något som faller dig i smaken! /Susanne Jarl