️ Skrivet av
Hej jag funderar att göra en smaksatt fyllning till praliner.
Jag hade tänkt använda en ganache som fyllning.
Pralin 1: Ska ha smak av Nyåkers pepparkakor. Där tänkte jag använda Nyåkers peppakakor som smaksättning.
Pralin 2 Ska ha smak av saffran
Pralin 3 Ska ha smak av polkagris, baserat på godis bitarna från Gränna.
Hur doserar jag och när ska jag ha i smakerna. Jag läste någon stans att man har smaksättningen i grädden som ska värmas till dom första bubblorna syns i grädden, sedan går man från plattan, är jag tätt på de då, Är det nu jag ska ha i smak sättningen?
Och hur mycket?
Jag hade tänkt använda en ganache som fyllning.
Pralin 1: Ska ha smak av Nyåkers pepparkakor. Där tänkte jag använda Nyåkers peppakakor som smaksättning.
Pralin 2 Ska ha smak av saffran
Pralin 3 Ska ha smak av polkagris, baserat på godis bitarna från Gränna.
Hur doserar jag och när ska jag ha i smakerna. Jag läste någon stans att man har smaksättningen i grädden som ska värmas till dom första bubblorna syns i grädden, sedan går man från plattan, är jag tätt på de då, Är det nu jag ska ha i smak sättningen?
Och hur mycket?