Slow Cooker

slow cooker
Min Slow Cooker som jag använder.

Recept där man kan använda Slow Cooker

Jaha ännu en pryl tänkte jag när jag först hörde talas om Slow Cooker men nu kan jag säga att jag faktiskt verkligen gillar den och att den fyller en funktion i köket.

Dessutom så har apparaterna utvecklats en hel del de senaste åren och blivit mycket bättre än de första som kom ut på marknaden.

Det som är bra med just min modell är att man kan bryna lök, kött eller det man vill på spisen i samma gryta. Ja, man kan alltså lyfta upp själva grytan och ställa den på spisen (även induktion). På så vis sparar man förstås disk och därmed tid vilket alltid är välkommet.

Fördelar med Slow Cooker

  • Lättdiskad, inget bränner fast.
  • Det kokar inte över.
  • Maten kan förberedas långt innan
  • Det är trevligt att få god doft som sprider sig i köket
  • Smakerna blir mycket djupare.

Nackdelar med Slow Cooker

  • Den tar plats.
  • Den kostar pengar.
  • Risken finns att den blir stående och slutar användas.

Pris

ca 1000-1500 kr

Liknande utrustning:


Kommentarer

Vill du ha svar?
info

Visa alla kommentarer

Susanne Jarl
Välkommen till min receptsajt och matblogg! Det är jag som gjort alla recept och programmerat sajten!
Hoppas du hittar något som faller dig i smaken!
/
facebook instagram twitter Pinterest