Glutenfri rabarberpaj som smälter i munnen. Mycket god "marängaktig" rabarberpaj som verkligen rekommenderas även för icke-glutenallergiker. En favorit!
Näringsvärde per portion, beräknat på 10 portioner (77 g): 205 kalorier, 28 g kolhydrater, 9 g fett, 2 g protein, 0 g fibrer
Variationstips
Potatismjölet i rabarberpajen kan bytas ut mot vetemjöl. Pajen blir då mjukare och mindre frasig.
Hållbarhet och förvaring
Förvara i rumstemperatur eller svalare. Hållbarhet 4-5 dagar. Går även bra att frysa och håller sig då minst 3 månader i frysen.
Kommentarer och betyg
webmaster
Svar till
Aino Hellström
️ Skrivet av Susanne
Ja det går bra enligt andra som provat (finns att läsa bland kommentarerna). Men jag tror det är viktigt att tina och hälla bort isvatten så det inte blir för blött.
️ Skrivet av Aino Hellström
Undrar om det går att använda frusna rabarber.
Tacksam för svar.
Aino
webmaster
Svar till
Maryann
️ Skrivet av Susanne
Vad roligt att du tyckte så mycket om den och att du provat med hallon och jordgubbar också, låter gott!
️ Skrivet av Maryann
Den godaste paj jag ätit. Funkar med hallon el jordgubbar åxå.
webmaster
Svar till
DaStraycat
️ Skrivet av Susanne
Varsågod och tack! Bra att veta att det blir gott även med krusbär (med lite extra potatismjöl)! 😊👍
Välkommen till min receptsajt och matblogg! Det är jag som gjort alla recept och programmerat sajten! Hoppas du hittar
något som faller dig i smaken! /Susanne Jarl