Kall räksås
Mycket god och lyxig kall sås med räkor. Allra godast blir den om köper oskalade räkor och skalar själv. Räksåsen är mycket god till fisk.
Kall räksås med handskalade räkor. Supergott!
Tid: ca 5 min eller 20 min om du skalar räkorna själv
3-4 portioner
Näringsvärde per portion, beräknat på 4 portioner (89 g): 205 kalorier, 1 g kolhydrater, 18 g fett, 10 g protein
Ingredienser:
Glutenfritt
Gör så här:
Serveringstips:
Servera gärna räksåsen till fisk och kokt potatis och grönsaker.
Hållbarhet och förvaring:
Överbliven sås kan förvaras i kylskåp minst 5 dygn.
Recept och foto: Susanne Jarl
✏️ Skrivet av yvonne pira
2021-07-29 11:01
fina resept kan man få det i sin inkorg eller på posten