Tandoorisås

Tandoorisås är en mycket enkel och god kall sås som passar till det mesta.
Tandoorisås
Tandoorisås - en god kall sås.
utskrift Skriv ut   länk Kopiera länk   e-posta länk Mejla
Timglas Tid: 3 minuter
Portioner 2 portioner

Ingredienser:

glutenfritt Glutenfritt
vegetariskt Vegetariskt

Gör så här:

Rör ihop crème fraiche eller yoghurt och tandooripasta. Smaka av med salt. Servera!

servera Serveringstips:

Servera till stekt eller grillat kött, kyckling eller fisk.

hållbarhet och förvaring Hållbarhet och förvaring:

Håller sig minst 5 dygn i kylskåp. Rör om ifall det separerar.

Recept och foto: Susanne Jarl

Kommentarer och betyg

Kontroll   info
Vill du ha svar?
info
💬 Svar till Per-göran Lindau ✏️ Skrivet av Susanne
Det är en våt kryddblandning man kan köpa i affären. Klicka på tandooripasta i ingredienslistan för mer information. 
✏️ Skrivet av Per-göran Lindau
Tack för tipsen på roliga å Goa såser, men va e tandooripasta för nåt,
✏️ Skrivet av Susanne
Hade varit bra om man fick recept på tandoori pasta oxå, gillar inte att köpa färdigt sånt....

Visa alla kommentarer

Susanne Jarl
Välkommen till min receptsajt och matblogg! Det är jag som gjort alla recept och programmerat sajten!
Hoppas du hittar något som faller dig i smaken!
/
facebook instagram twitter Pinterest