Mycket god och enkel kycklingrätt som sköter sig själv i ugnen. Det är bara att lägga kycklinglårfilén i en ugnsform och sedan blandar man ihop den goda såsen och häller över kycklingen och sedan sköter ugnen resten. Det blir väldigt gott med bacon och persilja i såsen.
Det går bra vilket som. Eftersom jag alltid skriver ut alla moment så betyder alltså det i det här fallet att man inte behöver steka det, jag har inte gjort det i receptet, eftersom det blir tillagat i ugnen. Däremot kan man ju göra det om man vill ha det knaperstekt som kanske är godare beroende på vad man föredrar.
✏️Skrivet av Ulrika
Hej! I receptet framgår inte om baconet ska vara rått el stekt!
Hur ska det vara?
⭐
webmaster
💬Svar till
Monica Gustavsson
✏️Skrivet av Susanne
Tack för bra tips! Tack för att du skrev! 😊
✏️Skrivet av Monica Gustavsson
Mycket god. Tog purjolök i stället för persilja. Knaperstekte baconen. Tack för gott recept 😊
Välkommen till min receptsajt och matblogg! Det är jag som gjort alla recept och programmerat sajten! Hoppas du hittar
något som faller dig i smaken! /Susanne Jarl