Mycket enkelt recept på en riktigt god fläskfilérätt med paprika, champinjoner och bacon. Dessutom får denna rätt lågt GI om man äter den som den är eller serverar med fullkornsalternativ.
Servera som det är eller med fullkornsris, quinoa eller bulgur. Servera gärna med sallad till.
Variationstips
Ta annat strimlat fläskkött istället för fläskfilé. Ta kycklinglårfilé eller strimlad kycklingfilé istället för fläskfilé.
Hållbarhet och förvaring
Håller sig bra i kylskåp minst 5 dygn. Går att frysa.
Kommentarer och betyg
️ Skrivet av Marie
Först och främst - tack snälla för så goda och fantastiska recept!!! Perfekt med steg och bilder, t.o.m jag klarar av de haha.
Tänkte laga denna fläskfilepanna och bjuda på, men undrar om det passar att ha hasselbackspotatis till?
️ Skrivet av Niklas
Ännu ett riktigt gott recept. Stekte på baconet innan, och det blev kanon! Tack för alla bra recept.
webmaster
Svar till
Nilla
️ Skrivet av Susanne
Tack så mycket Nilla!
️ Skrivet av Nilla
Supergott Dina recept är toppen
webmaster
️ Skrivet av Susanne
Jag tycker det blir gott även om man inte gör det men självklart är det en smaksak hur man vill göra. Jag har förtydligat med salt i beskrivningen, tack för att du påpekade det! Smakar bara tomatpuré håller jag inte med om, det är ju väldigt mycket andra kryddor. Men kanske att du hade för lite salt och peppar eftersom jag inte varit så tydlig med det? Ett tips är också att alltid smaka av och ta mer av de kryddor man vill ha mer av. Sedan kan du självklart ta mindre av tomatpurén också om du föredrar det. :)
Välkommen till min receptsajt och matblogg! Det är jag som gjort alla recept och programmerat sajten! Hoppas du hittar
något som faller dig i smaken! /Susanne Jarl