Picklad rödlök
Picklad rödlök har en sötsyrlig smak som är gott som tillbehör till t.ex. hamburgare, kyckling, grillat kött och gratänger.
Picklad rödlök är gott och enkelt att göra.
Tid: 10 minuters jobb + 2 timmar att svalna och kylas ner
10 portioner
Näringsvärde per portion (49 g): 46 kalorier, 11 g kolhydrater, 0 g fett, 0 g protein
Ingredienser:
Laktosfritt
Glutenfritt
Vegetariskt
Utrustning:
Gör så här:
Tips & tricks:
För att få supertunna skivor av rödlöken snabbt och enkelt så är det allra bäst att använda en mandolin om man har en.
Hållbarhet och förvaring:
Förvara i kylskåp. Håller sig minst 1 vecka.
Recept och foto: Susanne Jarl
⭐
webmaster
💬
Svar till
Daniel svensson
✏️ Skrivet av Susanne
2023-11-13 14:10
12%. Det står även om du klickar på ingrediensen och läser mer om
ättikssprit . Men jag ska förtydliga det i receptet också. Tack för att du frågade!
✏️ Skrivet av Daniel svensson
2023-11-10 15:13
Vilken procenthalt på ättikspriten, 12 eller 24%?