Yoghurtbröd till bakmaskin

Gott bröd med yoghurt som du gör i din bakmaskin. Linfrön och vetegroddar piffar upp och gör brödet nyttigare!
yoghurtbröd
Bröd till bakmaskin med yoghurt
utskrift Skriv ut   länk Kopiera länk   e-posta länk Mejla
Timglas Tid: 3 timmar varav 5 min jobb
Portioner ett bröd, ca 650 g
Näringsvärde Näringsvärde för hela brödet (792 g): 1771 kalorier, 302 g kolhydrater, 36 g fett, 53 g protein

Ingredienser:

vegetariskt Vegetariskt

Utrustning:

Gör så här:

Häll i alla ingredienser i bakmaskinen. Program: normal/basic.

glödlampa Tips & tricks:

Tänk på att köra igång bakmaskinen direkt annars surnar yoghurt och mjölken om de står framme i rumstemperatur för länge.

byt ut Variationstips:

Byt ut vetegroddar och linfrö mot vetekli och solrosfrön.

Recept och foto: Susanne Jarl

Kommentarer och betyg

Kontroll   info
Vill du ha svar?
info
💬 Svar till ----- ✏️ Skrivet av Susanne
✏️ Skrivet av -----
Villken värme ska brödet vara i ugnen, ska man lägga det i en form?? Hur länge ska det vara i ugnen
💬 Svar till Susanne ✏️ Skrivet av Anna
Mitt "fullkorn" är också 4 timmar så jag testar det.

// Tack ;)
💬 Svar till Anna ✏️ Skrivet av Susanne
Vilka program finns? Jag brukar ibland köra med fullkornsprogrammet som är 4 timmar. Jag har märkt att det blir ungefär samma resultat som \"Basic\". Så det går säkert att köra ditt program på Vitt bröd. Prova.
💬 Svar till Anna ✏️ Skrivet av Anna
Jag har en Philips hd9020/40.. ;)

Visa alla kommentarer

Susanne Jarl
Välkommen till min receptsajt och matblogg! Det är jag som gjort alla recept och programmerat sajten!
Hoppas du hittar något som faller dig i smaken!
/
facebook instagram twitter Pinterest