Solrosbröd i bakmaskin

Mycket gott grovt och saftigt bröd som innehåller solrosfrön som du bakar i din bakmaskin med detta recept.
bakmaskin solrosbröd
Grovt och saftigt solrosbröd
utskrift Skriv ut   länk Kopiera länk   e-posta länk Mejla
Timglas Tid: 3 timmar, varav 5 min jobb
Portioner 1 bröd, 650 g

Ingredienser:

vegetariskt Vegetariskt

Utrustning:

Gör så här:

Häll i alla ingredienser i ovan nämnd ordning i bakmaskinen. Program: normal/basic

glödlampa Tips & tricks:

Brödet går även att baka utan bakmaskin.

Recept och foto: Susanne Jarl

Kommentarer och betyg

Kontroll   info
Vill du ha svar?
info
✏️ Skrivet av Sandra
Hej nu är jag här igen! :)
Tänkte bara kolla om de går att ersätta ljust och mörkt lantbrödsmjöl? För de verkar inte finnas någonstans att köpa :( jag är väldigt petig när de kommer till att baka eller laga mat från recept, jag följer till pricka med vad jag ska ha, tacksam för svar ^^
✏️ Skrivet av Sandra
Hej!
Nu är jag här igen, kan man ersätta ljust och mörkt lantbrödsmjöl med något annat? För verkar inte hitta vart man kan köpa de någonstans :(
💬 Svar till Sandra ✏️ Skrivet av Susanne
Du sätter igång bakmaskinen på ett program: normal/basic eller fullkorn. Bakmaskinen gör hela jobbet, det är så en bakmaskin fungerar. 😊Förväxla alltså inte bakmaskin med köksmaskiner som endast knådar degen. En bakmaskin både blandar, knådar och gräddar brödet. Allt i en och samma maskin.
✏️ Skrivet av Sandra
Antar att de är jag som är lite trög men vad mera ska man göra efter man hällt i alla ingredienser? Står att de ska ta ca 3 timmar men hur ska man " tillaga " brödet?
Tacksam för svar :)
💬 Svar till Feras Y ✏️ Skrivet av Susanne
Ja det kan man också göra.

Visa alla kommentarer

Susanne Jarl
Välkommen till min receptsajt och matblogg! Det är jag som gjort alla recept och programmerat sajten!
Hoppas du hittar något som faller dig i smaken!
/
facebook instagram twitter Pinterest