Det är viktigt att inte grädda chokladsuffléerna för länge för då kommer de sjunka ihop.
Variationstips
Ta något annat syrligt istället för hallon. Det kan också vara gott med något kallt t.ex. glass eller sorbet till de varma suffléerna. Prova gärna hallonglass eller mangosorbet.
Planeringstips
Små formar som tål ugn finns att köpa billigt på IKEA.
Hållbarhet och förvaring
Överblivna chokladsuffléer kan man låta stå i rumstemperatur tills de svalnat. Sätt därefter på plastfolie och förvara i kylen där de håller sig åtminstone 3 dagar. Vid servering kan man värma dem ca 10-15 minuter i 100°C varm ugn så att de blir lite varma - men inte gräddade.
Kommentarer och betyg
️ Skrivet av Jennie
Bra
️ Skrivet av Emil Johansson
Älskar den här sidan!
webmaster
️ Skrivet av Susanne
Receptet är nu uppdaterat med nya bilder och ännu tydligare beskrivning.
webmaster
Svar till
Rebecca
️ Skrivet av Susanne
De är godast nygräddade men går att värma igen också eller äta kalla. Det står i receptet under "hållbarhet och förvaring". De kan även förberedas och förvaras i kylskåp före gräddning, det står i receptet.
️ Skrivet av Rebecca
Hej!
går dessa att förbereda eller måste de göras direkt innan gräddning? :)
Välkommen till min receptsajt och matblogg! Det är jag som gjort alla recept och programmerat sajten! Hoppas du hittar
något som faller dig i smaken! /Susanne Jarl