Muffins:200 °C i mitten av ugnen i ca 9-12 minuter med över- och undervärme
Topping:200 °C i mitten av ugnen i 6-10 minuter med över- och undervärme
Gör så här:
Tips & tricks:
Gör dubbel sats.
Planeringstips:
Köp hem fina aluminiumformar. Det går också att använda pappersformar. Om formarna är mindre blir det fler muffins till antalet och därmed lite kortare tid i ugnen.
Hållbarhet och förvaring:
Hallontoscamuffins går bra att frysa och håller sig då minst 3 månader.
Hej toscasmeten blir lite mer "knäckig" och godare smak om man låter mandeln fräsa till sig i smöret innan resten tillsättes.
✏️Skrivet av Janett
Hej Susanne!
Kan jag använda nåt annat än vetemjöl till dessa underbart goda hallonmuffins, nåt som är glutenfritt.
Tack för alla goda recept, en toppensida.
Välkommen till min receptsajt och matblogg! Det är jag som gjort alla recept och programmerat sajten! Hoppas du hittar
något som faller dig i smaken! /Susanne Jarl