Vaniljkesella

Gör din egen goda vaniljkesella, supergott och enkelt, dessutom nyttigt och passar både som mellanmål och till dessert.
vaniljkesella
Vaniljkesella serverad med hallon. Supergott!
Timglas Tid: 5 minuter
Portioner 2-4 portioner
Näringsvärde Näringsvärde per portion, beräknat på 4 portioner (65 g): 97 kalorier, 5 g kolhydrater, 6 g fett, 6 g protein

Ingredienser:

glutenfritt Glutenfritt

Gör så här:

  1. Blanda kesella och vaniljsocker eller stevia och vaniljpulver.

    Låt gärna stå i kylskåp minst 10 minuter före servering.

servera Serveringstips:

Servera med hallon, blåbär eller jordgubbar.

LCHF LCHF Tips:

Ta vaniljpulver och stevia (eller annat sötningsmedel) istället för vaniljsocker.

hållbarhet och förvaring Hållbarhet och förvaring:

Förvara i kylskåp. Håller sig minst 5 dygn, se även bäst före datum på kesellan.

Se även dessa recept

| GI | LCHF | Mellanmål |

Kommentarer och betyg

Kontroll   info
Vill du ha svar?
info
✏️ Skrivet av Sofia
Lade upp det här i en skål och skar jordgubbar, blåbär och hallon och blandade i. Åt det till lyxmellis i fredags. Vi hade massor av kvarg hemma som ingen ville ha... Tack för receptet
💬 Svar till Annika ✏️ Skrivet av Susanne
Roligt att höra att du gillade receptet! :)
✏️ Skrivet av Annika
Jättegott. Och så lätt att göra. Brukar alltid ha vispgrädde till fruktsallad men vaniljkesella till var supergott. Det kommer Jag nog alltid att ha i fortsättningen. Kram Annika

Visa alla kommentarer