225 °C i mitten av ugnen i 50-90 minuter med över- och undervärme
Gör så här:
Tips & tricks:
Skillnaden mellan att baka potatisen i ugn och mikro är framförallt att skalet blir vackrare och tjockare i ugn än mikro, så om det är fest är ugnsbakning att rekommendera.
Antagligen en dum fråga, men när du säger ca 8-10 minuter i mikron, stoppar du in en potatis åt gången i mikron i 8-10 minuter eller kör båda samtidigt i 8-10 minuter? Bara så att jag vet vad jag kan förvänta mig på ett ungefär... ^^
⭐
webmaster
💬Svar till
Markus
✏️Skrivet av Susanne
Hej Markus,
Du har sett fel vem som har skrivit vilken kommentar. Det är möjligt att det är lite otydligt med layout och design som gör att det är lätt att se fel.
I vilket fall som helst är nu detta recept uppdaterat med nya bilder och tydligare beskrivning så nu är inte den här diskussionen aktuell längre eftersom den gällde den förra bilden som var väldigt dålig tycker jag också. Jag jobbar kontinuerligt med att förbättra alla gamla recept samtidigt som jag också lägger till nya!
✏️Skrivet av Markus
Är jag den ende som ser att det inte var GULLBRITT som skrev översittarkommentaren? Det var Susanne som gjorde det. Taskigt att hoppa på Gullbritt som skriver att det låter jättegott och att hon ska pröva det.
💬Svar till
Gullbritt Sundström
✏️Skrivet av Kalle Anka
Stackars Gullbritt!Hoppas inte att din dag blev helt förstörd nu när du inte kunde se krysset på bakpotatisen. Jag förstår verkligen att du har tagit illa vid dig. Jag hoppas verkligen inte att denna händelse har lett till att du blivit traumatiserad och känner ångest när du går förbi förpackningarna med bakpotatis i din livsmedelaffär.